Tezs.nl sponsort deelname EuroFloorball Cup


Het feit dat de dames van UC Face Off landskampioen zijn geworden, is natuurlijk allang geen nieuws meer. Berichten in de krant en op het Wereld Wijde Web over deze prestatie waren niet te missen. 31 augustus t/m 2 september nemen de dames deel aan de voorrondes van de EuroFloorball Cup. Ze zullen spelen tegen de Deense en Russische kampioen.

Om de financiën omtrent de toernooikosten te spekken, verkopen de dames van het kampioensteam heuze UC Face Off tattoos. We bieden ze aan voor €1,- per twee (Logo van UC Face Off + tekst) en 6 paar voor 5,- De tattoos kan je krijgen bij de Eurofloorballcupdames, op trainingen en op de komende borrels. Oud-leden en externen kunnen contact opnemen via bestuur_at_ucfaceoff.nl.

Deze gave UC Face Off tatoeage wordt gesponsord door Tezs, een klantvriendelijke webshop vol tijdelijke tattoos, bindi’s en body jewels. Mocht je, net zoals UC Face Off toch liever een eigen ontwerp inleveren

, dan kan dat bij Tezs. Bestellen gaat gemakkelijk en betalen ook (voor de moderne studenten onder ons is er Ideal!).