UC Face Off actief @ Sportmarkt Keiweek


Afgelopen dinsdag 14 augustus was UC Face Off aanwezig op de Sportmarkt op het Aclo Sportcentrum.

Gedurende de dag hebben de actieve leden Floorball onder de aandacht gebracht van eerstejaars studenten. De reacties variëerden van “Floorball, wat is dat??” (Red: onder welke steen heb jij gelegen?) naar “Oja Floorball, vrienden van mij spelen dat”. Kortom, er is in het verleden al veel promotioneel werk verricht, maar er zal zeker nog meer gepromoot moeten worden om mensen onder hun (veilige) stenen vandaan te trekken.

Aan UC Face Off zal het zeker niet gelegen hebben. Om 13 uur smiddags werd er een promotiewedstrijd gespeeld tussen spelers van Heren 2 en enkele van Heren 1.

Vanaf 13 uur waren de stands, die opgebouwd waren in het sportcentrum, open voor bezichtiging. Tegenover de UC Face Off stand was een kleinveld opgebouwd waar geinteresseerden het spel zelf konden uit proberen. Tijdens de piekmomenten van de dag stonden er 5 teams van 5 spelers tegen elkaar te strijden!

Een bericht van de Universiteitskrant over de sportmarkt & Floorball is hier te vinden.

Een kleine impressie;