Face Off Trophy van 10-02


Gisteren was er spelletjesdag/trophy. Het was weer ouderwets gezellig met de leden van Face Off en diens vrienden/familie die mee kwamen doen.

De ochtend begon met enthousiaste leden die spelletjes kwamen spelen. De opkomst was wat laag voor het geplande weerwolven, maar dat mocht de pret niet drukken. Al gauw werd er enthousiast geganzenbord, gedart, gepoold en werden er al wat floorballskills laten zien door wat lokale airhookers.

Tegen de middag begonnen de trophy teams binnen te druppelen en is er begonnen met het opbouwen van de velden. Tot ons groter vreugd zagen wij weer nieuwe gezichten die via bevriende Face Off leden kennis kwamen maken met de sport. Na het inspelen en wat grapjes over en weer werd de vriendelijkheid begraven en gingen de wedstrijden van start. Na vier uur hard strijden bleken ‘de Burgers’ de sterkste te zijn en gingen er met de hoofdprijs vandoor. Nu nog hopen voor de rest van het team dat Jasper niet in zijn eentje de prijs ‘Burger’meester heeft gemaakt.

Om de dag compleet te maken is men na de wedstrijden gezamelijk pizza gaan eten in de kantine onder het genot van een biertje. De sterke verhalen over wie de mooiste goals heeft gemaakt en wie het hardhandigst over de boarding is gezet zijn na een paar uur voortgezet in het stamcafé Tante Truus.

Al met al was het een geslaagde dag. Wij hebben ervan genoten en hopelijk jullie ook!

Voor de eindstanden kun je hier terecht

Voor foto’s klik hier.