Face Off heren succesvol op Eurofloorballcup kwalificatietoernooi


Als kampioen van Nederland mochten de Face Off heren 1 afgelopen week deelnemen aan de Eurofloorballcup kwalificaties in Polen. De heren verloren hun eerste wedstrijd tegen de Poolse kampioen MUKS Zielonka met 5-12, maar wisten daarna achtereenvolgens te winnen van de London Sharks (5-4), Italiaanse kampioen L’Aquila (4-2) en IFK Paris (3-1). Aanvaller Jochem de Bruin en verdediger DaniĆ«l Sigg werden gekozen in het All Star Team.

Dankzij de drie overwinningen hebben de Face Off heren zich als eerste Nederlandse clubteam ooit geplaatst voor de eindronde van de Europacup, die in oktober plaatsvindt in Noorwegen. De heren zijn nog in beraad of het haalbaar is om hieraan mee te doen.

Ook dames 1 deed mee aan het toernooi. De dames wisten helaas geen van de wedstrijden te winnen, maar kunnen terugkijken op een onvergetelijke ervaring.

Floorballwebshop.nl (nog under construction), bedankt voor het uittenue!