Help mee aan de overwinning in Noorwegen!

Het herenteam staat klaar in de startblokken om te spelen op de EFC. Familie en vrienden reizen af naar Noorwegen. Wil jij de heren ook steunen? Neem wat zakgeld uit je spaarpot en boek een trein- of vliegreis naar Fredrikstad. Zorg voor een verblijf en reserveer deze tegen een gereduceerd tarief via kortingscodesites of ga voor een nog voordeliger alternatief zoals couchsurfing. Moedig in ieder geval het herenteam aan!

Donderdag 9 oktober spelen de mannen hun eerste wedstrijd tegen Noorwegen en dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Naast de coaches heb jij ook invloed op het motiveren van de floorballspelers. Trek dus je oranjekostuum uit de kast of haal er één met korting bij Bol.com. Vooral wanneer het zwaar wordt op het floorballveld kunnen de spelers jouw gejuich gebruiken. En natuurlijk beloon je ze ook met een staande ovatie als er een goal wordt gemaakt.

Het spel stopt niet wanneer de spelers het speelveld verlaten. Een goede sfeer na een training of wedstrijd is onontbeerlijk voor goede prestaties. Of ze nu winnen of verliezen, samen zijn is het belangrijkste. En dan gaat het niet alleen om samen zijn als een team, maar ook om samen te zijn met supporters, want dat groepsgevoel is niet te evenaren.

Hopelijk kom jij dus ook. En moet je helaas toch thuisblijven? Laat je steun dan horen via Facebook of laat een comment achter via het Youtubekanaal van de IFF.