Eerste heren aangekomen in Noorwegen


Het eerste deel van het Face Off herenteam is aangekomen in Noorwegen, om deel te nemen aan de EuroFloorball Cup (EFC). Vanaf woensdag zullen de wedstrijden beginnen, al speelt Face Off pas donderdag zijn eerste wedstrijd.

Het team tijdens de kwalificaties voor de EFC

Het team tijdens de kwalificaties voor de EFC

Lange reis

De heren zijn met de auto van Groningen naar Fredrikstad gereden. Onderweg is ook Göteborg aangedaan, de stad waar in december het WK floorball plaatsvindt. Een mooie plek dus om extra motivatie te vinden voor het komende toernooi. Woensdag en donderdagochtend zal de rest van het team aankomen in Fredrikstad.

Wedstrijdplanning

Face Off speelt zowel donderdag als vrijdag. Afhankelijk van de uitslagen worden er op zaterdag of zondag nog een of twee wedstrijden gespeeld. De heren spelen zowel tegen de Noorse als de Russische kampioen, dus het worden zware wedstrijden. Aanvoerder Jochem de Bruin: ‘We moeten volle bak erin, vanaf de eerste minuut al’. De wedstrijden zijn live te volgen via onderstaande links.

Donderdag 9 oktober, 19:00 uur:
U.C. Face Off – Slevik IBK (Noorwegen)

De livestream van deze wedstrijd is hier te vinden. Statistieken worden tijdens de wedstrijd hier bijgehouden. Deze statistieken zijn ook na afloop nog te bekijken.

Vrijdag 10 oktober, 13:15 uur:
Pomor (Rusland) – U.C. Face Off

Deze livestream is hier te vinden. De statistieken staan hier.

Het is voor het eerst dat een Nederlands floorballteam meedoet aan de EFC. De Bruin: ‘Het gaat heel zwaar worden, maar ook een mooie ervaring’.

Social media

De heren zijn niet alleen via YouTube te volgen, maar ook via andere social media. Samenvattende tweets zijn te vinden op het officiële Face Off twitteraccount (@UCFaceOff). Het live account is hier te vinden (@FaceOff_Live). Op Instagram is onder meer een aantal filmpjes te zien. Alle media worden dagelijks geüpdatet.

Dinsdagavond vond de technical meeting plaats

Dinsdagavond vond de technical meeting plaats

Ook de accreditatiekaarten zijn uitgedeeld

Ook de accreditatiekaarten zijn uitgedeeld