Face Off heren bij radio Noord in de uitzending


‘We gaan compleet kapot maar dan weet je dat je alles gegeven hebt’

Dat zei voorzitter Daniël Nicolai maandagochtend in de uitzending op radio Noord (de regionale zender van Groningen). Nicolai was samen met Wouter Buter te gast in het radioprogramma ‘Vroeg op Noord’ om te praten over de deelname aan de EuroFloorballCup (EFC).

RTV Noord

De mannen van Face Off Heren 1 vertrekken deze week richting Noorwegen om deel te nemen aan een van de belangrijkste floorballwedstrijden in Europa. Omdat Face Off de Nederlandse primeur heeft om te spelen op zo’n internationaal toernooi was RTV Noord bijzonder geïnteresseerd in het verhaal.

‘Compleet kapot’

Presentatrice Babette Alma sprak de mannen in de ontvangsthal van de Mediacentrale zodat Nicolai en Buter al spelend haar vragen konden beantwoorden. Op de vraag of ze niet compleet kapot gespeeld gaan worden antwoordde Buter: ‘We zullen heel hard moeten werken, met een geluksgoal red je het niet’. ‘We gaan compleet kapot’ vult Nicolai hem aan ‘maar dan weet je wel dat je alles gegeven hebt’.

Terugluisteren kan hier.

RTV Noord