Kom floorballen bij de Makro in Groningen


Dit weekend staat het promoteam van U.C. Face Off bij groothandel Makro aan het Kattengat 1a in Groningen. Onder begeleiding van Nederlandse topspelers kun je kennis maken met de sport floorball. De smaak te pakken gekregen? Schaf dan meteen een mooie stick, snelle bal of handige bidon aan bij de verkoopstand.

Toekomstige toppers
Een groot aantal toekomstige topspelers waagden zaterdag al een paar pasjes op de speciale floorballveldjes voor de ingang van de groothandel. In een paar minuten leerden de kinderen de basisprincipes van het floorball en werden flink wat doelpunten gescoord. Onder meer Face Offers Roxane Stienstra (D3) en voorzitter Daniel Nicolai (H1) hielpen de kinds een perfecte ‘Face Off’ uit te voeren.

Er speelden veel kinderen mee met de wedstrijdjes

Er speelden veel kinderen mee met de wedstrijdjes

Zondag nog een keer
Voor de mensen die zaterdag gemist hebben? Geen nood: aanstaande zondag (19 oktober) van 12:00-16:30 uur staat het promoteam er weer. Natuurlijk is ook de verkoopstand weer geopend met de nodige floorball-attributen voor binnen maar ook buiten de zaal.

Er konden ook sticks, ballen en bidons gekocht worden

Er konden ook sticks, ballen en bidons gekocht worden