Nationaal damesteam oefent tegen Face Off herenteams


In het weekend van 1 en 2 november speelt het Nationaal Damesteam Floorball twee oefenwedstrijden, een tegen Face Off heren 1, de andere tegen heren 2. De dames werken hiermee toe naar de komende selectie.

Zaterdag
De eerste wedstrijd wordt gespeeld tegen H1. De regerend landskampioen zal zaterdagochtend vier periodes spelen tegen de dames. Uiteraard wordt er gespeeld met effectieve tijd, wat inhoudt dat de tijd stilstaat als het spel stilligt.

Tweede wedstrijd
Ook op zondag worden er vier periodes gespeeld, in plaats van de gebruikelijke drie. Het damesteam oefent dan tegen het tweede herenteam van Face Off. In de wedstrijden kunnen de dames zowel hun offensieve als defensieve tactieken oefenen.

Vrije toegang
De wedstrijden zijn gratis te bekijken in de HG-hal van de Aclo (Blauwborgje 16). Zowel op zaterdag als op zondag begint de wedstrijd om 11:00 uur. Kom langs om de wedstrijd te bekijken en de teams aan te moedigen!

Meer informatie over het nationaal damesteam is te vinden op hun website en op hun Facebookpagina.

Kom zaterdag of zondag langs om aan te moedigen!

Kom zaterdag of zondag langs om aan te moedigen!