Oudste vereniging Face Off viert zijn 17e verjaardag


Het is vandaag precies zeventien jaar geleden dat U.C. Face Off opgericht is. Zes Groningse studenten besloten op 22 januari 1998 dat het tijd was om een officiële vereniging te beginnen.

Oudste vereniging

De sport floorball staat in Nederland nog enigszins in de kinderschoenen. Hierdoor is het zo dat Face Off, ‘slechts’ zeventien jaar, een van de oudste floorballverenigingen van Nederland is. In de geschiedenis zijn er al vele successen gevierd, waarbij de landskampioenschappen en bekerwinsten het meeste opvallen.

Uit de oude doos

Het archief van Face Off biedt ons een mooi kijkje in de eerste jaren van de vereniging. Een mooie afbeelding is de hieronder geplaatste foto, inclusief begeleidende tekst. Te zien is dat het aantal leden al snel groeide, van zes oprichters naar vijftien leden. Dit aantal is ondertussen meer dan verviervoudigd.

Het verjaardagsfeest

Uiteraard kan Face Off niet voorbijgaan aan zijn eigen verjaardag. Zaterdag 24 januari is er een feest voor de leden. Met zo’n zeventien jaar ervaring is het ondertussen bekend dat Face Off ook uit kan blinken op feestjes, dus zaterdag wordt ongetwijfeld een mooie avond. Oud-leden en introducees zijn ook welkom.

De eerste leden van U.C. Face Off

De eerste leden van U.C. Face Off