Oranje Face Offers op weg naar Polen


Tien Face Offers reizen vandaag naar Poznan (Polen) om met het nationaal damesteam deel te nemen aan het WK-kwalificatietoernooi. Het team heeft als doel zich te kwalificeren voor het WK, dat in december van dit jaar gespeeld zal worden.

Face Offers

Face Offspeelsters Faybienne Kollau, Ellen van den Hoven, Suzan Hombergen, Maaike van den Berg, Kiki Spoelstra, Stéphane Spijkerman, Susanne Spijkerman en keepster Lidwien Reehuis behoren tot de 20-koppige selectie. Heren 1-spelers Stephan en Leonard Widjaja maken als resp. hoofdcoach en teammanager deel uit van de coachingsstaf.

De wedstrijden

Donderdag om 16:00 komen de dames voor het eerst in actie tegen regerend wereldkampioen Zweden. Dit belooft een zware wedstrijd te worden en de ultieme test voor het verdedigend systeem van de Oranje dames. Veel tijd om te herstellen heeft het team niet; vrijdag en zaterdag wachten de krachtmetingen met achtereenvolgens Duitsland en Polen. Zondag om 11:00 spelen de dames de laatste en mogelijk beslissende wedstrijd tegen Estland. De drie hoogst geëindigde teams van de kwalificatiegroep plaatsen zich voor het WK, evenals twee als vierde geëindigde teams van de in totaal drie Europese kwalificatiegroepen.

De dames volgen
Uitslagen, tussenstanden en een link naar de live stream zijn hier te vinden. Verder zijn de Oranje dames te volgen via de (social) media van het nationaal team:

www.floorballdames.nl
Instagram
Facebook
Twitter

Keepster Lidwien Reehuis in actie voor Oranje.

Keepster Lidwien Reehuis in actie voor Oranje.