Bekerfinale voor zowel Heren 1 als Dames 1


Zaterdag 21 maart vinden de finales plaats van het nationale bekertoernooi floorball. Zowel Heren 1 als Dames 1 hebben zich geplaatst voor deze laatste wedstrijden, die in Utrecht plaatsvinden.

Heren 1 regerend bekerwinnaar

Vorig seizoen wist het eerste herenteam de finale ook al te bereiken. Tegen HSK werd toen gewonnen met grote cijfers: 10-2. Ook in het huidige toernooi gaat het scoren het team goed af: al vijftig goals werden gemaakt, met slechts zes doelpunten tegen. Hoewel hier bij gezegd moet worden dat deze wedstrijden tegen teams uit lagere divisies waren, geeft het toch aan dat het team goed in het bekertoernooi zit. De tegenstander is UFC Utrecht.

Dames 1 op zoek naar revanche

Het eerste damesteam bereikte de finale zonder al te veel problemen. In de finale wacht tegenstander Floorball Flames, waarvan D1 al twee keer gewonnen heeft in competitieverband. Vorig jaar werden de dames geklopt in de verlenging, dus ze zullen dit jaar op zoek gaan naar sportieve revanche.

Programma

Kom langs op zaterdag 21 maart. Bij beide wedstrijden is gratis entree.

12:15 D1 vs. Floorball Flames

14:45 H1 vs. UFC Utrecht

Locatie: Sporthal De Paperclip (Parkzichtlaan 203, Utrecht)

Face Off won al vaker de beker

Face Off won al vaker de beker