Face Off presents: Floorball Event


Alweer een zaterdag lui op de bank met een kleedje over je heen en een grote kop thee op de bijzettafel. Dit klinkt herkenbaar? Deze zaterdag zal het helemaal anders gaan! Kom gezellig naar de ACLO om deel uit te maken van het Floorball Event. Zaterdag 7 maart is de thuisspeeldag, wat inhoudt dat bijna alle Face Off-teams thuis zullen spelen.

Maar er is meer…

Als dat nog niet genoeg motivatie is, zijn er ook nog spelletjes en een loterij met leuke prijzen. Je kunt aansluiten op elk moment van de dag, maar het is zeker een aanrader om even langs te komen en een snel spelletje floorball te bekijken en onze teams aan te moedigen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

10:45 uur – Dames 3 vs. UFC Groningen

12:30 uur – Dames 2 vs. MU Falcons

14:35 uur – Dames 1 vs. Sonics

16:40 uur – Heren 1 vs. UFC Groningen (halve finale bekertoernooi)

Dus kom langs!

De loterij en de spelletjes beginnen rond 15:00 uur, maar we garanderen dat je het ook naar je zin hebt voordat deze activiteiten beginnen. Floorball is een snelle, fysieke sport vol met verrassingen, dus als je een wedstrijd bij kunt wonen, doe dit dan vooral. Een volle tribune motiveert de spelers extra om de tegenstander in te maken!

Waar: ACLO. – Blauwborgje 16, 9747 AC Groningen

Wanneer: zaterdag 7 maart, vanaf 10:45 uur