Beide Face Off teams bereiken finale play offs


Zowel de heren als de dames van U.C. Face Off kunnen op zaterdag 18 april hun landstitel prolongeren. De heren plaatsten zich zaterdag 11 april voor de finale door de beslissende wedstrijd in de best-of-three serie tegen Sonics Amersfoort te winnen. De dames hadden zich een week eerder al geplaatst voor de finale.

Beslissingsduel
Nadat de eerste wedstrijd tegen Sonics nog verloren werd, herpakten de heren van Face Off zich vorige week goed in het tweede duel. Met 9-2 werd gewonnen, waardoor de tussenstand in de best-of-three serie op 1-1 uitkwam. De derde wedstrijd zou dus bepalend zijn voor wie naar de finale ging. Ondanks dat het spel af en toe gelijk op ging, kon Face Off de wedstrijd relatief makkelijk naar zich toe trekken. De eindstand was 6-0 in het voordeel van de Groningers.

Dames
Het damesteam van Face Off was na twee wedstrijden al zeker van een finaleplaats. FB Agents werd tweemaal verslagen, waardoor een derde duel niet meer nodig was. In de finale treffen zij Utrecht, een team waarvan de dames eenmaal hebben verloren en eenmaal gewonnen. Volgende week kunnen beide teams van Face Off hun landstitel prolongeren.

Finale
De afsluiting van het seizoen vindt plaats op 18 april in Nijmegen. Dames 1 speelt tegen Utrecht om 13:00 uur. De heren nemen het op tegen FB Agents. Deze wedstrijd begint om 16:00 uur.