Floorballende studenten tijdens KEI-week


Woensdag 12 augustus vond de Sport Informatiemarkt plaats, een evenement waarbij KEI-lopers alle sporten van de ACLO konden bekijken en proberen. U.C. Face Off was aanwezig met vele vrijwilligers, een mooie kraam en uiteraard een floorballveld.

KEI-week
Halverwege augustus wordt altijd de introductieweek voor nieuwe studenten in Groningen georganiseerd. Deze KEI-week wordt bezocht door meer dan 5000 studenten, waarmee het de grootste introductieperiode van Nederland is. In vijf dagen tijd vliegen de aankomend studenten van hot naar her: een stadsrondleiding, kroegentocht, cabaretvoorstellingen, debatten, studentenverenigingen en uiteraard de uitgaansstraten.

Sportplaza
Op de woensdagmiddag stond de Sport Informatiemarkt gepland in het Sportcentrum. Alle bij de ACLO aangesloten verenigingen konden hun sport én vereniging promoten voor de massaal toegestroomde KEI-lopers. Urenlang hebben verschillende KEI-groepjes korte partijtje floorball gespeeld. Het ging er bijzonder fanatiek aan toe, zeker gezien het feit dat ze er al meer dan twee letterlijke feestdagen op hadden zitten.

Introductiepakket
Bij het kraampje hadden studenten de mogelijkheid om meer informatie te krijgen of zich aan te melden voor het introductiepakket. De komende weken kunnen geïnteresseerden gratis meedoen met activiteiten en trainingen. Hiervoor kan contact opgenomen worden via het Contactformulier.

Foto’s van het evenement zijn te vinden op onze Facebookpagina.