Ledenweekend op Schier groot succes


In het laatste weekend van augustus organiseerde de activiteitencommissie (BACo) een prachtig ledenweekend op Schiermonnikoog. Zo’n dertig leden waren aanwezig, zowat de helft van de vereniging.

Verdachtmakingen en mollen
De BACo had als gekozen voor het thema Wie Is De Mol?, waarbij er twee mollen waren. Zij probeerden de opdrachten, quizvragen en speurtocht zo te beïnvloeden dat alles mislukte, uiteraard zonder ontdekt te worden. Aan het einde van het weekend was het aan de deelnemers om een laatste quiz zo goed mogelijk in te vullen. De quizvragen gingen over de mol en waren dus alleen juist te beantwoorden wanneer ‘jouw’ verdachte(n) de mol bleek/bleken te zijn.

Warme zomerdagen
De vereniging had het geluk dat de laatste mooie zomerdagen nog even aanhielden, waardoor genoten kon worden van een zonnetje en nauwelijks wind. Vaste prik is uiteraard het bezoeken van de Toxbar. Ook dit jaar heeft dat weer veel plezier en mooie foto’s opgeleverd.

BACo
De bar- en activiteitencommissie, zoals de BACo volledig heet, bestond dit jaar uit Anne Jan Hempenius, Dianne de Vette, Leonie Altenburg, Saskia Hese en David Kort. Om alle activiteiten goed op elkaar te laten aansluiten, hebben zij enorm veel voorbereidingen moeten treffen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een fantastisch ledenweekend. Op zondag werd het eindspel gespeeld, met als winnaar Bernhard Terlaak. Ook de mollen mochten zich bekendmaken: Klaas Hettinga en Jasper Meijer. Schiermonnikoog, tot volgend jaar!