Trainer Tim Hidskes vertrekt na elf seizoenen bij U.C. Face Off


Groningen – Maandag 4 juli vond de laatste training plaats onder leiding van Tim Hidskes. Na elf seizoenen vertrekt hij bij Face Off om te gaan werken aan een nieuwe uitdaging in Noorwegen.

Elf seizoenen geleden begon Tim met spelen bij Face Off. Na een aantal seizoenen in Heren 1 en Heren 2 (67 wedstrijden, 61+35 punten) werd hij aangesteld als trainer voor zowel de heren- als damesteams. In deze periode was hij ook coach van afwisselend Heren 1 en Dames 1. Beide teams wonnen onder zijn leiding prijzen als het landskampioenschap en het bekertoernooi.

Gedurende het afgelopen seizoen werd duidelijk dat Tim op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Na vijf jaar de training geleid te hebben bij Face Off gaat hij nu naar Bergen (Noorwegen), om de club Fjell-Kameraterne te gaan trainen. Daarnaast krijgt hij een rol bij de talentontwikkeling in Noorwegen. Namens U.C. Face Off wensen we Tim alle succes van de wereld toe!

Wie de rol van Tim over gaat nemen als trainer bij Face Off is nog niet bekend.