Doe gratis mee met onze trainingen!


Een keer een floorballtraining meedoen? Dat kan! Face Off heeft trainingen op maandag en vrijdag – en jij kan meedoen!

Op maandag is de training tussen 20:45-23:00 uur, opgedeeld in een uur voor de heren en een uur voor de dames + niet-competitie leden. Op vrijdag wordt er getraind tussen 17:00-19:00 uur. Het eerste uur is de basistraining, het tweede uur is voor gevorderden.

Alle trainingen vinden plaats op de Aclo (Sportcentrum Groningen, Blauwborgje 16). De maandagtraining is in de Struikhal, de vrijdagtraining in de HG-hal. Als je interesse hebt om een keertje (of twee) mee te doen, neem dan contact op via bestuur[@]ucfaceoff.nl!

Als je niet direct mee wilt doen met de trainingen, maar wel interesse hebt om de sport floorball beter te leren kennen, dan kun je ook altijd nog meedoen aan de Aclo-cursus. Deze is meestal op maandag of vrijdag. Opgeven en meer informatie via de site van de Aclo.