Lid worden?

Je kunt het hele jaar door lid worden van Face Off. De kosten zijn als volgt:

  • Geheel jaar: € 75,-
  • Half jaar: € 55,- 

Het lidmaatschap loopt vanaf het moment van afsluiten tot de start van elk nieuwe studiejaar. Lid worden betekent tweemaal per week fanatiek trainen (‘s zomers eenmaal per week), maar ook deelnemen aan een sportieve en gezellige club!

Gebruik het webformulier om lid te worden. Wil je liever eerst een paar keer meetrainen, klik dan hier. Om lid te zijn bij Face Off is het verplicht een ACLO-pas te hebben, deze koop je bij de ACLO.

Het lidmaatschap opzeggen dient te gebeuren vóór 1 september van het betreffende jaar. Dit is tevens de datum waarop het opgezegde lidmaatschap eindigt.

Competitie spelen?

Als je in een van de grootveld- of mixedteams competitie wilt spelen, betaal je ook nog een wedstrijdlicentie en een teambijdrage. Deze kosten zijn als volgt:

Kosten grootveldcompetitie voor een heel jaar:

  • Wedstrijdlicentie: € 47,- per persoon
  • Teambijdrage: € 300,- per team

Kosten mixedcompetitie voor een half jaar:

  • Teambijdrage: € 160,- per team

De grootveldcompetitie loopt het hele studiejaar door. De mixedcompetitie wordt tweemaal per jaar georganiseerd (drie wedstrijddagen in de eerste helft van het jaar en drie in de tweede helft). Hierbij heb je met je team de keuze om één halfjaar te spelen of ‘gewoon’ twee. De competities worden georganiseerd door de NeFUB.

Geslacht

Ik wil grootveldcompetitie spelen

Ik wil kleinveldcompetitie spelen (mixed)

Ik geef toestemming om de contributie per automatisch incasso te laten verlopen

Ik geef toestemming voor het maken van foto’s tijdens trainingen/wedstrijden/activiteiten en het gebruik hiervan op onze website en/of sociale media

Ik ga akkoord met het privacy beleid van de organisatie zoals omschreven op ucfaceoff.nl/privacy

Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens voor het inschrijven bij Face Off, de ACLO en de NeFUB