Echt een vet leuke vereniging! De leden zijn sportief en fanatiek tijdens trainingen, maar gezellig na afloop.

Henri

Face Off-veteraan

U.C. Face Off

Face Off is een van de oudste floorballverenigingen van Nederland. Floorball (unihockey) is één van de snelste zaalsporten die er is. Het is ontstaan in Zweden als zomervariant van ijshockey en wordt gespeeld met kunststof sticks en een boarding rondom het veld.

Face Off heeft een rijke geschiedenis en is zowel met het heren- als het damesteam landskampioen geworden. Ook is de club meervoudig cupwinnaar en zijn er in het verleden verschillende spelers doorgestroomd naar het nationaal team. Maar Face Off draait niet alleen om presteren: we zijn ook een ontzettend hechte, gezellige vereniging.

Zo is er ruimte bij ons voor zowel de fanatieke sporter die het beste uit zichzelf wil halen als voor de speler die even wil ontspannen van een lange dag in de UB.

Bestuur '23-'24

Ons bestuur bestaat dit jaar uit:

  • Xander Smit, secretaris
  • Quinten Nauta, vice-voorzitter
  • Oscar van Laar, sport directeur
  • Maikel Stulp, algemeen bestuurslid
  • Carmen Hoek, penningmeester
  • Ayush Gupta, motivator
  • Michiel Derksen, voorzitter

Trainingen en teams

Onze trainingen zijn tweemaal per week. De maandagtraining is opgedeeld in een teamtraining voor de heren en een training voor de dames. We hebben op dit moment twee herenteams en twee damesteams.

De vrijdagtraining is opgedeeld in een basisgroep (17:00-18:00 uur) en een gevorderdengroep (18:00-19:00 uur). Dit is een perfect moment voor beginnende spelers om snel de techniek en tactiek van floorball te leren. Tijdens de vrijdagtraining spelen heren en dames gemengd.

Ten slotte is er ook nog de mogelijkheid om een kleinveldvariant van floorball te spelen, namelijk mixed. Hierbij speel je 4-vs-4 zonder keepers (grootveld – de officiële variant van floorball – speel je 5-vs-5 incl. keepers). Mixed is bovendien gemengd: van de vier spelers zijn twee dames en twee heren. Face Off heeft altijd zo’n 1-3 mixedteams in de mixedcompetitie.

Activiteiten

Onze activiteitencommissie heeft als doel om zoveel mogelijk leuke, originele en gezellige activiteiten te organiseren buiten de trainingen om. Natuurlijk is dat in coronatijd nét iets moeilijker dan normaal, maar hopelijk gaat dit de komende tijd weer de goede kant op.

Voorbeelden van activiteiten die we in het verleden gedaan hebben zijn lasergamen, bowlen, borrelen en feesten, windsurfen, ijshockeyen en het doen van speurtochten. Ook proberen we jaarlijks een citytrip te organiseren, en natuurlijk het ledenweekend op Schiermonnikoog!

Enthousiast geworden?

Kom dan eens meetrainen! Je kunt contact opnemen via onderstaande knop!

Sponsorkliks

Ga je binnenkort wat bestellen bij 1 van de volgende winkels/bedrijven?
Cool blue, Wehkamp, bol.com, thuisbezorgd.nl, booking.com, KLM, Mediamarkt, Zalando, BeterBed, Superdry, AktieSport, Blokker, Hema, Hunkemöller, New York Pizza, Domino’s Pizza, Decathlon, vliegtickets.nl, Score, Flixbus.
Op deze manier ondersteun je de vereniging financieel en het kost jou zelf helemaal niets!
Bestel je niet zo vaak iets online, maar ga je wel eens uit eten via ‘Het laatste tafeltje’ of bestel je een leuke deal via ‘Dagpas’, dan kan dit ook via ons, zodat wij er ook wat voordeel uit halen!
Hiervoor kan je gebruik maken van de volgende links: