Echt een vet leuke vereniging! De leden zijn sportief en fanatiek tijdens trainingen, maar gezellig na afloop.

Henri

Face Off-veteraan

U.C. Face Off

Face Off is een van de oudste floorballverenigingen van Nederland. Floorball (unihockey) is één van de snelste zaalsporten die er is. Het is ontstaan in Zweden als zomervariant van ijshockey en wordt gespeeld met kunststof sticks en een boarding rondom het veld.

Face Off heeft een rijke geschiedenis en is zowel met het heren- als het damesteam landskampioen geworden. Ook is de club meervoudig cupwinnaar en zijn er in het verleden verschillende spelers doorgestroomd naar het nationaal team. Maar Face Off draait niet alleen om presteren: we zijn ook een ontzettend hechte, gezellige vereniging.

Zo is er ruimte bij ons voor zowel de fanatieke sporter die het beste uit zichzelf wil halen als voor de speler die even wil ontspannen van een lange dag in de UB.

Bestuur '23-'24

Ons bestuur bestaat dit jaar uit:

  • Xander Smit, secretaris
  • Quinten Nauta, vice-voorzitter
  • Oscar van Laar, sport directeur
  • Maikel Stulp, algemeen bestuurslid
  • Carmen Hoek, penningmeester
  • Ayush Gupta, motivator
  • Michiel Derksen, voorzitter

Trainingen en teams

Onze trainingen zijn tweemaal per week. De maandagtraining is opgedeeld in een teamtraining voor de heren en een training voor de dames. We hebben op dit moment twee herenteams en twee damesteams. Naast deze trainingen is er ook nog een zogenoemde “free play” op donderdag, waar vooral een lang wedstrijdje wordt gespeeld.

De vrijdagtraining is opgedeeld in vier groepen, die afwisselend het eerste (17:00-18:00) of het tweede uur (18:00-19:00) spelen. Dit is een perfect moment voor beginnende spelers om snel de techniek en tactiek van floorball te leren. Tijdens de vrijdagtraining spelen heren en dames gemengd.

Ten slotte is er ook nog de mogelijkheid om een kleinveldvariant van floorball te spelen, namelijk mixed. Hierbij speel je 4-vs-4 zonder keepers (grootveld – de officiële variant van floorball – speel je 5-vs-5 incl. keepers). Mixed is bovendien gemengd: van de vier spelers zijn twee dames en twee heren. Face Off heeft altijd zo’n 1-3 mixedteams in de mixedcompetitie.

Activiteiten

Onze activiteitencommissie heeft als doel om zoveel mogelijk leuke, originele en gezellige activiteiten te organiseren buiten de trainingen om. De activiteiten van de activiteitencommissie worden tegenwoordig nog aangevuld met de contributies van de F.U.N. comissie

Voorbeelden van activiteiten die we in het verleden gedaan hebben zijn lasergamen, bowlen, borrelen en feesten, windsurfen, ijshockeyen en het doen van speurtochten. Ook proberen we jaarlijks een citytrip te organiseren, en natuurlijk het ledenweekend op Schiermonnikoog!

Enthousiast geworden?

Kom dan eens meetrainen! Je kunt contact opnemen via onderstaande knop!

Commissies van U.C. Face Off

Face Off heeft een aantal comissies om sport gerelateerde en ongerelateerde activiteiten te ondernemen. Wij zijn dan ook trots op onze actieve leden die elk jaar weer deze commissies vullen om allerlei verschillende functies te vervullen, wat resulteert in een verhoogde sportervaring en nog veel andere leuke dingen daarnaast!

AdCie

De AdCie is de advies commissie. Deze bestaat uit oud-bestuursleden en staat ter beschikking voor het bestuur. Ze bieden hulp bij lastige kwesties in het bestuur en worden geinformeerd over belangrijke besluiten die gemaakt worden.

AlCo

De Almanak commissie maakt elk jaar een almanak over het afgelopen jaar. Deze staat vol met herinneringen van het afgelopen jaar! Zo weten de volgende generaties nog precies wat er zich allemaal heeft afgespeeld en kunnen de leden met nostalgie terugkijken.

Almabak

De Almabak is een unieke uitvinding van Face Off! Zij bakken allerlei lekkernijen voor thuisspeeldagen, interne competities en andere evenementen waar zoete dingen bij horen. Aan het einde van het jaar zijn alle recepten van het jaar te vinden in de almanak!

F.U.N.

FUN is kort voor de First-year Unification Network. In deze commissie zitten alle leden die nieuw zijn bij Face Off. Samen plannen zij, met wat ervaren actieve leden een aantal activiteiten waarmee zij in het planningsproces elkaar leren kennen en zichzelf meteen op de kaart zetten!

GGV

De GGV (of het Gennootschap van Gezelligheid ende Vermaeck) is onze activiteitencommissie. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de maandelijkse borrels en andere leuke activiteiten die ze bedenken.

K.C.

De KC staat voor de kascommissie. Zijn leden zijn verantwoordelijke voor het controleren van de begroting die door de penningmeester gemaakt is. De leden zijn dan ook oud-penningmeesters of studenten met een economische achtergrond.

MediCo

De MediCo is de media commissie van Face Off. Ze behouden de social media pagina’s en maken elke maand het clubblad; de Stickstof! Daarnaast zijn ze ook regelmatig te zien met een camera in de hand om alle evenementen van het jaar vast te leggen.

ProCo

De Promotie commissie hijst de vlag op bij Keiweken en ESN sportdagen. Het is hun doel om zo veel mogelijk nieuwe studenten te enthousiasmeren om deze geweldige sport te spelen!

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor het verbeteren van de trainingen en het maken van de selectie voor de grootveld competitie. Het is de missie van de T.C. om op een zo hoog mogelijk niveau floorbal te spelen.